Een zwarte dag voor Kevin Pauwels : Oma Fientje is overleden

Een zwarte dag voor Kevin Pauwels : Oma Fientje is overleden

Een moeilijk moment voor Kevin Pauwels. Want zijn geliefkoosde oma Fientje is op 82 jarige leeftijd overleden. ‘De oma van de cross’ uit Lille overleed maandagavond in het woon-zorgcentrum Aquamarijn in Kasterlee, waar ze na een verblijf in het ziekenhuis aan het herstellen was. De voorbije jaren was oma Fientje een trouwe supporter voor Kevin in het veld. Zowel op verbaal als fysiek supporterde zij voor haar kleinzoon. Vanaf dit seizoen zal Kevin het moeten doen zonder de aanmoedigingen in het veld van zijn oma Fientje.

Velen supporters kenden Fientje en dat merkten de familieleden toen zij bekend maakten dat Fientje overleden was. Heel wat steunbetuigingen kwamen binnen. En dat doet hen wel wat.

De uitvaart van Fientje zal zaterdag plaatsvinden en zal bijgewoond worden door de fanfare Vermaak en Kunst. Hiervan maakte Fientje jarenlang deel uit en is ze zelfs bestuurslid van geweest.

Wout Van Aert was aangeslagen toen hij het nieuws vernam. Hij is namelijk een dorpsgenoot van Fientje. Tijdens elke wedstrijd hield Wout even stop bij Fientje om een babbeltje te doen alvorens aan het echte werk te beginnen. Ook hij zal haar missen.

Rust zacht Fientje.