Eerste krachtmetingen achter de rug

Eerste krachtmetingen achter de rug

Het seizoen is op gang geschoten , de eerste krachtmetingen tussen de dames en heren mountainbikers zijn geweest en men kan al een balans opmaken van de seizoen start.
Andalucië bike race die vorige weekend de spits af beet en waar toch wel illustere namen aan de start stonden.
De Sunshine cup op Cyprus die langzaam uitgroeit tot een klassieke week opening van het seizoen en komende Zondag weer doorgaat met de laatste wedstrijd. iedereen op Cyprus heeft even de tijd om zijn conditie aan te scherpen en te herstellen.

In Dessel is de seizoens aftrap geweest bij de mannen en vrouwen van Vano Mobil en heeft een mooie drukke wedstrijd plaats gevonden.
In Bilstain heeft Gilbert Geurts de opening van zijn seizoen gehad.
De Baggelhuizerplas in Nederland gaf nog een mooie wedstrijd ten beste waar veel vertrekkers aanwezig waren en zo zijn de nationale wedstrijden ook op gang geschoten als test case vor het nieuwe seizoen.

De grote teams laten geen gras groeien over hun bedoelingen voor het seizoen en geven hun visite kaartje nu al af.
Vooral de renners van Betch.nl-Superior OA Margot Moschetti , Yana Belomoina , Grant Ferguson , Bart brentjens en Hans Becking en de renners van het Habitat MTB team OA Anne parpstra , Ruben Scheire , Lisa Mittebauer en Sebatian Carabin laten zeker niet mis verstaan dat ze goed in conditie zijn en tonen zich nu al aan het front. Ook topper Gunn Rita en Jolanda Neff met in hun Kielzog Anita langvad geven hun visite kaartje af.

Voor nu is het genieten van al die activiteit en gaan we door naar het volgende weekend al waar de tenoren hun degens wederom kruisen.
Ook hebben we met het Offroadbiking team komende week een ploegen presentatie in Eindhoven waar we op onze eigen wijze een invulling aan gaan geven.

Jan v Dijk