Elke Vanhoof rijdt voor SUPERCROSS

Elke Vanhoof rijdt voor SUPERCROSS

ava

Groot nieuws aangekondigd door Elke Vanhoof zelf : zij gaat rijden voor SUPERCROSS

Dit zijn de woorden van Elke Vanhoof zelf:

Ik ben zo opgewonden om u te laten weten dat ik voor een van de grootste BMX team/familie voor het komende seizoen en daarbuiten, namelijk SUPERCROSS rijden zal. Ik had reeds de gelegenheid om deze ontzagwekkende fiets  te testen en het voelt geweldig!

Omdat BMX is geboren in de Verenigde Staten had ik altijd een droom als onderdeel van een professioneel team USA BMX tijdens het rijden bij de  elites, dus het is een droom die uitkomt!

Ik wil iedereen bedanken van mijn vorig jaar sponsors en supporters, vooral GT fietsen Jeffry Goethals en Troy Lee Designs België voor het geven mij de steun die ik nodig had voor de laatste 2 jaar. Natuurlijk zal ik al mijn persoonlijke co-financiers bewaren.

Volgend seizoen zal ik ook rijden voor de FREEGUN drôme Club om te concurreren in de “Coupe de France” met de beste Europese renners om mijn BMX-vaardigheden te verbeteren.

Grote dank aan Bill Ryan, Romain Jourdan en Eli Piccart zie je bij de races!