Ellen van Loy , topper die werkt.

Ellen van Loy , topper die werkt.

 

Ellen v Loy de renster van Fidea vrouwenteam moet na de koers gewoon aan het werk.

Ellen heeft een job als renster maar ook als begeleidster bij mensen met een mentale beperking waaronder Down Syndroom , weekend avond en nacht diensten staan er ook op het programma voor deze topper uit het vrouwen peloton.

Ellen die dit hele seizoen al de grote contstante is in alle grote wedstrijden en bijna niet buiten de top 5 eindigd heeft toch wel moeite met de andere vrouwen als er eens echt heel hard gekoerst word , Ellen is zelf erg content met hoe het seizoen voor haar verloopt en vertelt ook dat het niveau bij de vrouwen echt wel hoog is en dat ze soms moet laten gaan.

Geen wonder ook als je naast een leven als topcrosser ook nog een werkend leven hebt als top begeleidster voor deze mensen en dan ook diensten draait waar anderen hun neus voor ophalen. Hoe kan Ellen dit allemaal doen waar de andere vrouwen full prof zijn ? haar constante seizoen stemt haar tevreden maar de wens is wel om nog een grote wedstrijd als 1 ste te eindigen dit seizoen en ze zal niet nalaten ondanks haar drukke schema hier hard aan te werken.

Tevens is Ellen ook bezig met de G sporters die 13 December aan het Zilvermeer in Mol hun opwachting maken in een heuse G cross voor gehandicapte atleten en dat vergt ook veel van haar wat ze echter met hart en ziel doet. G sporters aanmoedigen is wel gewenst op 13 December en bezorg deze mensen de dag van hun leven en ook de begeleiders die hier erg veel tijd in stoppen om ook deze lieverds die graag sporten de dag van hun leven te bezorgen.

Klap ook bij de wedstrijd voor de vrouwen je handen eens extra in elkaar en kan Ellen door en met de hulp van het publiek wel haar wens van dit seizoen goed maken en winnen , dat zou echt de kroon zijn op haar seizoen en behalve haar supporters ook haarzelf meer dan gelukkig maken.

Kanjers net als Ellen v Loy en haar collega’s zijn er veel te weinig in deze wereld en dat mag wel eens extra belicht worden , Ellen S6 in Mol en hopelijk trek je dit seizoen eens het laken naar je toe , het is en zou meer dan verdiend zijn en mijn allergrootste respect heb je al en ook van mijn collega redacteurs van Offroadbiking.

 

Jan v Dijk  Offroadbiking.eu