Even een verplaatsing naar het buitenland en terugkeren met vijf podiumplaatsen : Vanomobilcycling MTB

Even een verplaatsing naar het buitenland en terugkeren met vijf podiumplaatsen : Vanomobilcycling MTB

Het einde van het mountainbike seizoen zit er aan te komen. Sommige rijders/rijdsters snakken naar het einde van hun seizoen. Anderen zijn nog vol in topvorm om hier en daar nog wat podiumplaatsen bij te sprokkelen.

Ook de rijders van Vanomobil Cycling MTB zijn nog goed in vorm. Ze wisten dit weekeinde maar liefst vijf podiumplaaten bij elkaar te fietsen. Volgende week reizen ze af naar Ravels en ook hun eigen wedstrijd in Hamme staat op het programma. Daar willen ze natuurlijk hun beste beentjes voorzetten en hun eigen club in de bloemetjes rijden. Wij volgen het alvast voor jullie.

Dit weekeinde deden de jongste rijders/rijdsters de verplaatsin naar Burdinne. Waar ze weer voortreffelijke dingen lieten zien.

Ilken Seynave onze power girl weer 3 de plaats en 2 de in Eindklassement.

Nova Planckaert Planckaert ook knap 3 de in eindklassement.

 Jitze Bollens knap 10 de geworden in eindklassement een reeks waar toch heel veel deelnemers zijn meestal rond de 35 deelnemers per wedstrijd.

Joachim Brouckmans knappe 9 de plaats in de wedstrijd moest helemaal achteraan starten.

 Voor de groten was het enkel een UCI wedstrijd in Sittard en was nogal laat doorgegeven dat die doorging daar hebben onze 2 dames knap gestreden tussen al de toppers met Inge Roggeman knap 5 de plaats ook Kim Bodeman sterk denk 7 de plaats .

Lauren Vermuyten   open reeks Lichtaart 3 de plaats

 Op naar volgend weekend ook eindhappening .

En de week daarop onze eigen Wedstrijd in Hamme allen daarheen