Feel The Heat, nieuwe film van Scott-Sram team

Feel The Heat, nieuwe film van Scott-Sram team

Feel The Heat – Nieuwe film van SCOTT-SRAM
Acht dagen, meer dan 600 km en 15.000 m klimmen: de Cape Epic is de zwaarste MTB-etappewedstrijd ter wereld. In deze nieuwe film neemt u een kijkje achter de schermen bij SCOTT-SRAM en ervaart u hoe het drama zich ontvouwt vanaf het moment dat het startschot wordt gelost in een van de meest mentaal en fysiek uitdagende raceweken.
Givisiez, Zwitserland. Het stof van de 2023 editie van de Untamed Cape Epic is neergedaald. Nooit eerder waren het SCOTT-SRAM team en de renners Nino Schurter en Andri Frischknecht zo dicht bij glorie en toch uiteindelijk zo ver weg. Met een sterke prestatie gedurende de hele intense week heeft het team de mountainbikegemeenschap laten zien waar het op neerkomt: toewijding en de ultieme wil om alles te geven, zonder uitzondering, voor de zwaarste MTB-race ter wereld. Het is de wrede wet van de Cape Epic dat zelfs dit soms niet genoeg is, maar dat is het verhaal van racen op het hoogste niveau.

Maar tijdens deze brute week, toonde het team meer dan alleen het gevecht voor de overwinning. Dit is een team dat hongerig is voor het komende seizoen, met twee renners die als een eenheid naar elkaar toe zijn gegroeid in hun strijd voor het podium en succes. Andri Frischknecht, 3 x Cape Epic finisher, stapte op uit het reserveteam om samen met 2 x Cape Epic kampioen Nino Schurter aan de start te verschijnen. Voor Andri was dit een eer en een welverdiende uitdaging, maar daarmee komt ook de druk van het rijden met de G.O.A.T. van het mountainbiken.

De Cape Epic schrijft zijn eigen verhalen en stelt de rijders, het begeleidingsteam en het wedstrijdmateriaal op de proef. Ontdek wat daarvoor nodig is in “Feel The Heat – SCOTT-SRAM at the Cape Epic”, waarin het team niet alleen de actie deelt van een race die tot het bittere einde werd uitgevochten, maar ook ongekende inzichten achter het gordijn van een MTB-raceteam van wereldklasse.

Ontdek wat er nodig is in “Feel The Heat – SCOTT-SRAM at the Cape Epic”, waarin het team niet alleen de actie deelt van een race die tot het bittere einde werd uitgevochten, maar ook ongekende inzichten achter het gordijn van een MTB-raceteam van wereldklasse.