Frans Claes ambassadeur voor Spirgrips

Frans Claes ambassadeur voor Spirgrips

Nadat hij Spirgrips gedurende een jaar heeft uitgetest,  is Frans Claes nu ook officieel ambassadeur voor de originele inner bar grip.

Frans Claes: “Ik heb de Spirgrips nu gedurende meer dan een jaar uitgetest, en ik moet zeggen dat de twee kleine inner bar grips me meer hebben geholpen dan ik me ooit heb kunnen inbeelden. Door de Spirgrips vast te houden tijdens beklimmingen of op vlakke paden realiseerde ik me dat meer vanuit mijn rug en bilspieren kon duwen. Op snelle gravelpaden voelde ik ook dat het makkelijker was om in de meer aerodynamische tijdritpositie te rijden. De ergonomische Spirgrips voelen ook zeer comfortabel aan en helpen me om slapende of ongevoelige handen, waar ik vroeger wel eens last van had, te voorkomen. Als competitie rijder mik ik op de beste resultaten en daarom maak ik weloverwogen keuzes inzake mijn fietsmateriaal. Na Spirgrips grondig te hebben getest in mijn trainingen en wedstrijden zoals de Cape Epic en enkele World Series Marathons ben ik er echter van overtuigd dat de Spirgrips bijdragen aan mijn resultaten. Elke wedstrijd heeft wel vlakke stukken of beklimmingen waar ik kan genieten van de voordelen van de Spirgrips. De 94 grammen zijn bijgevolg geen compromis voor mij. Ik ben heel erg blij om Spirgrips, dat verdeelt wordt door Skopre, te vertegenwoordigen en als ambassadeur mijn ervaringen over deze originele inner bar grips te delen met de mountainbike community”.

Bron en foto: PM

Meer info: https://www.skopre.com/spirgrips/