G-SKIN bestaat tien jaar

G-SKIN bestaat tien jaar

In 2018 viert G-SKIN zijn tiende verjaardag. Om dat te vieren, werd een compleet nieuwe huisstijl ontworpen en wordt er van de gelegenheid gebruik gemaakt om de nieuwe collecties voor te stellen. Die zullen natuurlijk ook op de volledig vernieuwe website(www.g-skin.com) en in de nieuwe webshop te vinden zijn.

In de loop van zijn tienjarig bestaan, is G-SKIN een referentie geworden bij wielrenners, triatleten en hardlopers. De 100% personaliseerbare producten zijn door de sporters zeer gewaardeerd.

Nieuwe huisstijl en logo

2018 wordt alweer een nieuw en spannend hoofdstuk voor G-SKIN. Het merk krijgt een nieuwe identiteit. Sterker, herkenbaarder en dynamischer !

Nieuwe collecties, 100% personaliseerbaar !

De G-SKIN medewerkers hebben een heel nieuw gamma ontwikkeld, uitgebreid met de laatste technische innovaties zoals :

  • De Manouria : met lange of korte mouwen, een echt schild dat je beschermt in alle weersomstandigheden.
  • Het Extra Light shirt is het lichtste shirt uit het G-SKIN gamma en speciaal bedoelt voor uiterst warme omstandigheden.
  • Urban collectie: een klasse apart ! Een speciale lijn, die modieuze kleuren en een elegante look combineert; niets houd je nog tegen om ook in de stad modieus rond te fietsen.

Alle collecties zijn geïnspireerd door, en ontwikkeld in samenwerking met top-sporters, met het doel om de prestaties te bevorderen.

Nieuwe website met e-shop: www.g-skin.com

Met de nieuwe identiteit wordt ook de nieuwe website gelanceerd. In de E-shop zijn alle producten eenvoudig en snel uit voorraad te bestellen. 

Moderne designs voor clubs, verenigingen en bedrijven, en 100% gepersonaliseerd.

De sterkte van G-SKIN is om collecties in de kleuren van de clubs, verenigingen of bedrijven te personaliseren. De design studio ontwerpt samen met u een mooie uitrusting waarmee uw atleten zich kunnen tonen in de kleuren van de club en/of sponsoren.

In 8 eenvoudige stappen, krijg je een gepersonaliseerde uitrusting! De eerste stap is om ons te contacteren via e-mail (info@g-skin.com) om de wensen en behoeften te definiëren. Ons team werkt de volgende stappen samen met u uit.

 

CONTACT & INFORMATIE:

G-SKIN Personalized Teamwear

c/o Pieter Geluykens

Marketing & Communications

22 RUE DE L’INDUSTRIE

8399 WINDHOF

G.D.LUXEMBOURG

T : +352 2610 8928

piet@g-skin.com

www.g-skin.com

Bron:PM