Gerben Kuypers heeft een profcontract te pakken

Gerben Kuypers heeft een profcontract te pakken

Het is eindelijk zover. De poulin van Eddy Van Bunder heeft een profcontract te pakken. Bij welke ploeg hij zal uitkomen is nog niet bekend.

Maar hij heeft eindelijk een contract te pakken na zijn sterk veldritseizoen 2022-2023. Hij was als 22 jarige renner een onbekende maar bij Eddy Van Bunder kon hij uitgroeien tot de renner die hij nu is geworden.

Hij wist heel wat overwinningen te pakken in buitenlandse wedstrijden en toonde zich telkens weer in de wedstrijden bij de elites. Het was voor hem een grote droom om aan de slag te kunnen gaan als prof. Daarom zette hij zijn werk stil na de winst in Essen om zich volledig op het veldrijden te kunnen concentreren.

Zijn vijfde plaats op het Belgische Kampioenschap deden bij velen een belletje rinkelen. Iedereen hoopte erop dat de Westvlaming beloond zou worden met een profcontract.

Nu is het eindelijk zover. Volgende week zal de handtekening gezet worden onder het contract en dan zal ook bekend worden gemaakt voor welke ploeg hij zal uitkomen.

Bron : Wielerflits

Foto : renner zelf