Githa Michiels blikt terug en kijkt vooruit

Githa Michiels blikt terug en kijkt vooruit

ava

Het mountainbikeseizoen is al enkele weken afgelopen. Githa Michiels blikt daarop terug en is inmiddels begonnen aan de voorbereiding voor volgend seizoen.

‘Het voorbije jaar was weer een stap in de goede richting na een minder seizoen in 2010. Ik had enkele tegenslagen vooral door problemen met de rug. Dat speelde me tijdens de belangrijke wedstrijden vaak parten. Toch hebben de mensen, die me steunen, ervoor gezorgd dat mijn neus steeds in de juiste richting bleef. Zodat we samen toch enkele mooie resultaten behaald hebben.’

Langs deze weg wil ik mijn team, KMC Trek, en de mensen die het team sponsoren, bedanken voor de steun die ik dit seizoen van hen ontvangen heb. Ook mijn persoonlijke sponsors: Trek Bikes dealer Janssens Fietsplezier uit Genk, Michelin banden, Adidas eyewear, media & consult en mijn persoonlijke omkadering(mijn ventje, mijn ouders, mijn coach, mijn trouwe fans die er op de wedstrijden voor me zijn, enz … ) wil ik langs deze weg in de bloemetjes zetten. Zonder hen was dit seizoen helemaal anders geweest!

In 2012 zal ik dan ook de kleuren van het KMC Trek team blijven verdedigen in binnen en buitenland. Met nog een lange winter voor de boeg, kijk ik alvast uit naar de nieuwe uitdagingen die 2012 met zich mee zal brengen,’besluit Githa Michiels.

Bron: PM