Huldiging Moedige Veldrijder 2019-2020 wordt korte plechtigheid

Huldiging Moedige Veldrijder 2019-2020 wordt korte plechtigheid

Met aandacht voor ieders gezondheid wordt de huldigingsavond van de Moedige Veldrijder op vrijdag 13 maart tot een korte plechtigheid herleid,
en vervalt helaas de geplande quiz van die avond.

‘We volgen de aanbevelingen van de overheid, maar willen toch onze renners die uitkeken naar deze prijsuitreiking niet in de kou laten staan. Daarom beperken we deze avond tot een strikt minimum: we zullen een korte beperkte huldigingsplechtigheid houden, zonder renners of gasten op het podium uit te nodigen. De uitbetaling van het prijzengeld zal gewoon plaatsvinden zoals voorzien.
Deuren openen om 19h45, de beperkte huldiging begint om 20h00. Na deze korte huldiging start de uitbetaling van het prijzengeld tot ten laatste 21 uur. Bij de aanvang van het volgend seizoen zullen we trachten de kampioenen waardig te huldigen, wellicht tijdens de persvoorstelling van het nieuwe seizoen.

Wij danken alvast alle renners, supporters, sympathisanten, medewerkers, organisatoren, juryleden, en alle anderen die zorgden voor een sportief succesvol cyclocross-seizoen afgelopen maanden.
Ongetwijfeld zien we jullie allen terug bij de start van ons volgend seizoen 2020-2021, vanaf dan in een nieuw jasje, aldus het bestuur van De Moedige Veldrijder.

Bron : De Moedige Veldrijder