Intrasys No Drugs MTB Dreamteam voorgesteld

Intrasys No Drugs MTB Dreamteam voorgesteld

Teammanager Tom Segers stelde trots zijn team voor.

‘In 2015 hadden wegeen grote ambities toch werd het een  droomjaar.
Bert, die bij comeback direct boven verwachtingen presteerde. Stijn, die z’n eerste podium haalt. Ouderen die gewoon naast de jonge gasten staan, samen gaan verkennen, tips and tracks delen en ze mee over de de streep halen om dingen toch te durven/ te proberen. Een Brian die ondanks gezondheidsproblemen toch bleef vechten, ook veel steun en schouderklopkes kreeg van mensen in en rond het team.
Derde plaats in teamranking van Benelux Cup na 2 Nederlandse Topteams, waar vooral de jeugd echt voor gegaan is. Stress tot op de laatste wedstrijd in de allerlaatste manche.
Twee Vlaamse en twee provinciale titels, en meer dan 50 podiumplaatsen.
Gezellige drukte rond de teamstand op wedstrijden, waar het team op veel sympathie en vriendschap kan rekenen van mtb-liefhebbers.
Topweekend in juli in Bois des Rêves als absolute kers op de taart. Twee Belgische titels, en een zilveren en een bronzen medaille. De beleving naar en op dit weekend is persoonlijk één van de topmomenten die me altijd zal bij blijven. Renners die me spraken over een droom, er mee voor gaan, stress weghouden, en dromen zien uitkomen.  Intussen hebben we in 7 voorgaande seizoenen al mooi palmares met 3 Belgische titels, 8 Vlaamse titels en 6 provinciale titels. En zijn we klaar voor een 8e seizoen. Dat is ook op het teamweekend gebleken,’ging Tom terug in de tijd.

2016

‘Eerst en vooral op alle vlakken blijft de basis van het dreamteam dit seizoenbehouden. Alle partners/sponsors blijven team ondersteunen. INTRASYS (REKKENSHOP) en NODRUGS SPORTSWEAR blijven naamsponsors. Granville is fietsleverancier. Andere partners : Sponser.nu voor sportvoeding, SALICE helmen en brillen via FSM PRO CYCLING LINE, GURU SPORT, SCOTT BENELUX, DT SWISS, SWISSSTOP, VELDA CYCLING en INTERCYCLE.
In het rennersbestand slecht 1 wijziging, op voorspraak van één van onze sponsors komt Jef Bertels bij Master1, waar Gerrit grote leegte laat, het team versterken. Een gedreven en gepassioneerd mtb-er hebben we kunnen zien op het voorbije teamweekend. Voor velen een onbekende, maar zal ook velen gaan verbazen.
De grootste wijziging zit eigenlijk achter de schermen. Door nieuwe regelgeving van WBV is Intrasys Nodrugs MTB Dreamteam nu ondergebracht in Dreamteam Cycling vzw waar Inne Antonissen, Steffi komt vervangen als secretaris.
Voor 2016 heb ik al veel ambities opgevangen. Op het teamweekend duidelijk stuk voor stuk gedreven renners bezig gezien.  Toch is er van team uit nooit druk of verwachtingen. We spreken binnen ons team niet van doelen maar, passend bij de teamnaam, over dromen. Een doel nastreven zorgt voor druk/stress, een doel niet halen klinkt/voelt als falen, mislukking. Als je een droom kan realiseren,  voelt dat geweldig, een droom nastreven kan je altijd, niet alle dromen hoeven uit te komen. En dromen kunnen uitkomen, dat is in 2015 meer dan ééns gebleken. Er zijn dromen in 2016 die de Belgische grenzen overschrijden.
En de omkadering van het team wil graag mee trachten deze dromen te realiseren. Lotte wil haar Belgische trui laten zien in de Juniors Cup in Italië en Zwitserland om zo haar EK-droom voor Zweden te realiseren. Britt Segers en Robbe Platteeuw zit momenteel in selectie/ begeleidingstrajet van Belgian Cycling onder leiding van Filip Meirhaeghe.
Gerrit heeft BK met stip aangeduid en wil ook naar het WK Masters in Val di Sole toewerken. Hopelijk kunnen we als team ook weer schitteren in de Benelux Cup-teamranking,’ besluit Tom Segers.
Renners :
IBE VAN THILLO  U15
JASON DE GRAEVE nieuweling
BRITT SEGERS dames-jeugd – Vlaams Kampioen 2015/brons BK dames nieuweling 2015
LOTTE VAN THILLO dames-jeugd – Belgisch Kampioen 2015 dames juniors
ROBBE PLATTEEUW junior
BRIAN DE GRAEVE junior
BERT VAN ASBROECK junior
STIJN VAN DEN EECKHOUT junior
STEFFI DERVEAUX dames-elite
BRAM VAN WIJMEERSCH elite
JEF BERTELS master1
GERRIT DELFOSSE master2 BK XCM 2015 / zilver BK XCO / Vlaams kamp masters1 2015
PATRICK TAS master2
CLAUDE DERVEAUX master2
TOM SEGERS master2 / teammanager

Sponsors/partners :
INTRASYS (REKKENSHOP)
NODRUGS SPORTSWEAR
GRANVILLE
Sponser.nu
SALICE.BE / FSM PRO CYCLING LINE
GURU SPORT
SCOTT BENELUX
DT SWISS
SWISSSTOP
VELDA CYCLING
INTERCYCLE

Met dank aan Tom Segers.