Jente Michels actief in het Belgische Kampioenschap Lokeren bij de elites.

Jente Michels actief in het Belgische Kampioenschap Lokeren bij de elites.

Jente Michels is één van de rijders die een profcontract tekende bij het Development team van Alpecin Deceuninck in maart 2022. Hij krijgt te mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen in dit team. Zijn contract loopt tot 31 augustus 2025.

Jente Michels start zondag bij de profs op het Belgische Kampioenschap in Lokeren. De renner van Development Team Alpecin Deceuninck is aan een sterk seizoen bezig. Hij liet dit jaar bij de elites al mooie dingen zien bij de elites. Zo eindigde hij vierde in de Kuil van Zonhoven.

In Kruibeke wist Jente Michels de Belgische titel te pakken bij de tweedejaars nieuwelingen. Zondag gaat hij het proberen bij de elites. Het is voor hem natuurlijk jammer dat hij niet ten volle kan gaan voor de titel bij de beloften. Tenslotte is Jente nog maar tweedejaars beloften.

Anderszijds kijkt Jente er enorm naar uit om deze uitdaging aan te gaan en te strijden voor de titel tussen de grote namen zoals Michael Vanthourenhout, Eli Iserbyt, Laurens Sweeck. Hij gaat er heel wat dingen bijleren en meenemen naar het Wereldkampioenschap in Hoogerheide waar hij dan wel start bij de U23.

We wensen Jente heel veel succes toe.

Bron : Jente Michels

Foto’s : Robert Goedgezelschap