José Antonio Hermida en Rudi van Houts winnen proloog Cape Epic

José Antonio Hermida en Rudi van Houts winnen proloog Cape Epic

ava

José Antonio Hermida en zijn ploegmaat Rudi van Houts(Multivan Merida Biking) hebben de proloog van de Cape Epic gewonnen. Ze waren twaalf seconden sneller dan de Zwitsers Lukas Flückiger en Martin Fanger(BMC Mountainbike Racing). Robert Mennen en Kristian Hynek(Topeak-Ergon Racing)werden derde. Roel Paulissen en zijn Italiaanse ploegmaat Riccardo Chiarini(Torpado Factory) werden achtste.

Bij de dames ging de zege naar Arianne Kleinhans en haar teammaat Annika Langvad( RCEM2). Esther Süss en Sally Bingham(Meerendal) eindigden op een dikke twee minuten als tweede. De derde plaats was voor Jennie Stenerhag en Theresa Ralph(Cape Brewing Company). Het Belgisch-Nederlandse duo Sara Mertens-Laura Turpijn(Meerendal Wheeler 2)werd achtste.

Good Old Bart Brentjens en ploegmaat Abraao Azvedo(Betch.nl Superior) zegevierden bij de Masters. De Zuid-Afrikanen Shan Wilson en Adrian Enthoven(Definitive Bikes) eindigden als tweede. Een knappe derde plaats was er voor onze landgenoten Pascal De Kort en Bart Van de Water(Technofit).