Julie Brouwers verlengt haar provinciale titel in Eversel

Julie Brouwers verlengt haar provinciale titel in Eversel
Afgelopen zondag stond er voor Julie de wedstrijd in Eversel op het programma. Tevens ook het provinciaal kampioenschap. Na een goede start werd ze door een val op achtervolgen aangewezen. Desondanks keerde ze met een podiumplaats en de provinciale titel op zak huiswaarts.
“Ik nam een goede start en vond zo al snel het wiel van mijn twee grote concurrenten uit Nederland”, vertelde Julie na afloop. “Op het einde van de tweede ronde ging ik er zelfs over. Even later kom ik erg stom ten val. Hierdoor verloor ik de koppositie. Ik begon te panikeren en verloor zo veel tijd. Doordat ik mijn fiets niet geheel recht kreeg was ik genoodzaakt om te wisselen.”
Ook na de fietswissel liep het niet zoals Julie zelf wou. “Mijn wiel sleepte en zo moest ik de volgende ronde opnieuw de post in. Ik haalde in de laatste ronde nog alles uit de kast waardoor ik zo nog derde word. Was ik niet gevallen had ik veel korter kunnen eindigen.”
“Ook hier leren we natuurlijk weer uit. Het gevoel was zeker en vast goed. Nu op naar de cross in Alsemberg komende zaterdag.”
Hierbij wil ik aankondigen, dat ik volgend jaar de overstap ga maken naar Donen-Vondelmolen! Ik wil heel graag Acrog-BalenBc bedanken voor de hele mooi jaren en voor alle goede zorgen!
Ik zal vanaf 1 januari te zien zijn in men nieuwe ploegkleren en zal nu nog met veel plezier in de kleuren van balen rondrijden!
#donenvondelmolen
Bron : Julie Brouwers
Publicatie : Nancy Aerts
Photo : Nancy Aerts