Julien Taramarcaz ook komend seizoen in kleuren van ERA – Murprotec

Julien Taramarcaz ook komend seizoen in kleuren van ERA – Murprotec

Julien Taramarcaz verdedigt ook komend seizoen de kleuren van ERA – Murprotec. Het wordt de derde winter van de 28-jarige Zwitser voor het team van manager Marc Herremans. Taramarcaz, de tweede van het Zwitserse kampioenschap, kende de voorbije winter zijn beste campagne sinds hij na een mountainbikeverleden met een profcontract de overstap maakte naar het Belgische team.
“Ik ben blij dat ik ook komend seizoen in hetzelfde midden mag afwerken. De sfeer binnen de ploeg is uitstekend en ik zette dankzij onze trainers en coaches Marc Herremans en Marc Janssens flinke stappen vooruit. Als lid van ERA – Murprotec is het ook makkelijker om wedstrijdcontracten te versieren, iets wat bij obscure ploegen veel moeilijker lukt als je niet tot de absolute top behoort”, verzekert Julien.
De ondertekening van zijn contract had overigens nogal wat voeten in de aarde. Voor dat plechtige moment vloog hij op 22 maart van Zwitserland naar ons land. Precies: de dag van de aanslag op de luchthaven van Zaventem. “Ik mag mezelf gelukkig prijzen dat ik nog leef. Op het moment van de ontploffingen was ik toevallig naar de toiletten. Toen ik weer in de hal kwam, wist ik niet wat ik zag. Blijkbaar beschik ik over een goede engelbewaarder.” Overdonderd door het gebeuren werd het signeren van zijn overeenkomst verschoven naar deze week.

Bron : PB

Publicatie : Nancy Aerts