Kinderen welkom op wedstrijdparcours GP

Kinderen welkom op wedstrijdparcours GP

Kinderen bijten de spits af op woensdag 3 december. Dan mogen zij als eersten het wedstrijdparcours van de GP uittesten samen met Niels Albert. Ook Rudy Debie, Paul Herijgers en Roland Liboton komen een handje toesteken. Opgelet, inschrijven kan tot 1 december!

jeugdinitiatie GP van Hasselt
Feest voor wielerliefhebbers

Zaterdag 6 december is dit jaar niet alleen een kinderfeest, ook de wielerliefhebbers zijn opgewonden… Ze krijgen op die dag ook een cadeau: de tiende editie van de GP! Kom je in het Kapermolenpark mee vergapen aan de nationale en internationale top van het veldrijden! Sven Nys doet ongetwijfeld een gooi naar zijn vijfde zege in Hasselt. Je kan de profs aan het werk zien vanaf 15 uur. Eerder op de dag geven de nieuwelingen, junioren, beloften en dames er een lap op.

 

 

6 tot 12 jarigen bijten de spits afjeugdinitiatie GP van Hasselt
Het zijn de allerkleinsten die op woensdag 3 december de echte spits afbijten. Alle kinderen tussen 6 en 12 jaar oud zijn welkom tussen 14 en 15.30 uur voor een jeugdinitiatie op het wedstrijdparcours. Ze moeten enkel een fiets, helm en sportieve ingesteldheid meebrengen. Niemand minder dan Niels Albert zal de benjamins door het mulle zand en over de korte hellingen gidsen. Ook Rudy Debie, Paul Herijgers en Roland Liboton komen een handje toesteken.

 

Inschrijven kan tot 1 december
Individueel online inschrijven kan via www.gphasselt.be of bij de sportdienst stad Hasselt via mail liliane.degens@hasselt.be of telefonisch 011 23 94 50. Hier kan je ook terecht voor alle praktische info. Leerkrachten kunnen hun leerlingen ook in groep inschrijven via de Hasseltse sportdienst. Alle ingeschreven deelnemers krijgen een bevestigingsmail met de nodige praktische info.

(24-11-2014)
bron : Stad Hasselt