Korte MTB nieuwsjes

Korte MTB nieuwsjes

Strandrace van Rockanje

Strandpaar van het jaar en ook samenwonend mountainbikend stel Pauliena Roijackers en Ronan van Zandbeek winnen allebei de strandrace van Rockanje. Voor Pauliena betekent dit de achtste overwinning van het seizoen en voor haar vriend Ronan de derde overwinning van dit strand seizoen. We kunnen wel stellen dat de strandcampagne van dit mountainbikende koppel in de winter erg goed is geslaagd deze winter.

Karen Brouwer wint de Classique d’Alphen
Karen Brouwer van het KMC-Mitsubishi-Koga team wint de Classique de Alphen bij de vrouwen. De Classique staat inmiddels een beetje bekend als de wedstrijd in februari en iedereen staat super gemotiveerd aan het vertrek van deze wedstrijd rondom het Brabantse Alphen van 39 KM. Karen laat ook heel erg veel mannen achter zich met haar tijd van 1.14 zou ze zelfs bij de mannen onder 30 bij de eerste 30 geëindigd zijn , mooi resultaat voor het Koga team.

Hans Becking zakt af naar Cyprus

Ook Hans Becking van het Betch.nl-Superior mountainbike team van Bart Brentjens is ook afgezakt naar Cyprus om de jaarlijkse Sunshine cup te gaan betwisten op jacht naar de eerste UCI punten. Tevens een extra week ingelast als trainingskamp zal het voor Hans weer de eerste krachtmeting worden voor dit seizoen.

Jan v Dijk