Laura Verdonschot is blij met vierde plaats in Loenhout

Laura Verdonschot is blij met vierde plaats in Loenhout

Laura Verdonschot reed een ijzersterke wedstrijd bij de dames elite in Loenhout. Ze werd knap vierde nadat ze het wedstrijdverloop mee bepaalde.

‘Ik was goed weg en kon dadelijk vooraan postvatten. Tot mijn verrassing reed ik direct in tweede positie. Talitha de Jong en Marianne Vos zaten bij mij. Toen Vos moest lossen viel er een gat. Ik ben erg tevreden met mijn vierde plaats. Zeker omdat het de laatste keer was voor mijn huidige sponsor. Ik dank hen ook graag voor de afgelopen jaren.’

Zondag, op nieuwjaarsdag, start Laura in de nieuwe trui van haar nieuwe sponsor Marlux-Napoleon Games.  ‘Momenteel sta ik er beter voor dan ik vooraf had gedacht in de DVV verzekeringen trofee. Ik hoop de lijn te kunnen doortrekken en dan zit er zeker iets moois in, ‘vertelde de Lommelse.

Laura heeft haar zinnen gezet op de beloftentitel(U23) op het BK in Oostende. ‘Ik ga voluit voor het goud, maar ik hoop even zeer op dan het podium van de dames elite(als beloftenkampioen) te staan,’ besluit Verdonschot.

Foto: Bart Knops