Laura Verdonschot krijgt eigen aflevering op Eén

Laura Verdonschot krijgt eigen aflevering op Eén

Een nieuw hoofdstuk in het leven van Laura Verdonschot. Zij en haar familie zullen vanaf 01 november 2017 te zien zijn op TV op zender Eén. De nieuwe reeks heet “het gezin” en zal een achttal docureeksen brengen van acht verschillende onbekende Vlaamse gezinnen. Er zullen geen cameraploegen aanwezig zijn maar wel onbemande camera’s die alles registreren.

Ten huize Verdonschot draait alles om de carrière van dochter Laura (19), die professioneel veldrijdster wordt bij Marlux-Napoleongames. Vader Paul (49) en moeder Ria (48) regelen hun hele leven in functie van de wedstrijdkalender van dochterlief. Waar Laura ook moet crossen, het hele gezin volgt met de mobilhome in haar spoor. Ook zus Melissa en haar vriend Maarten zijn er altijd bij.

Het gezin volgt Laura tijdens de voorbereiding op het Belgisch Kampioenschap, waar Laura een gooi doet naar de titel bij de beloften, en het Wereldkampioenschap.

We wensen haar heel veel succes toe en hopen haar nu dit weekeinde terug aan het werk te zien in het veld. Hoe ze zal presteren is voor haar een groot vraagteken. Tijdens de wedstrijden van Neerpelt en Gieten ging het niet zo goed met haar. Daarom nam zij en haar entourage de beslissing om haar bloed te laten controleren. Tijdens de eerste onderzoeken kwam er eigenlijk niks naar boven. Hierdoor werd er een bijkomend onderzoek aanbevolen om te achterhalen wat er met haar aan de hand was. Ze heeft wat tijd en rust ingebouwd en hoopt nu zondag in Zonhoven terug aan de slag te kunnen.

Publicatie : Nancy Aerts

Bron : Eén TV