Maak kans op een gratis deelname aan de Sebamed MTB Series in 2018

Maak kans op een gratis deelname aan de Sebamed MTB Series in 2018

Breedtesport.. een veelbesproken item binnen de fietssport. De Sebamed MTB Series is door dit woord leven in geblazen. Het is een marathonserie, welke niet enkel de eindwinnaars beloont met een geldprijs. De winnaars per leeftijdscategorie maken kans op mooie prijzen in natura en alle deelnemers spelen gedurende hun voorinschrijving mee met een loterij. In deze loterij zijn starts voor marathons te winnen; maar ook overnachtingen of mooie fiets gerelateerde producten kunnen middels de loterij bemachtigd worden.
Wij van Offroadbiking, willen gedurende deze winter, de marathons voorstellen en telkens een start verloten. Een mooie kans om je marathonkalender wellicht iets voordeliger te vullen. Win je een start, dan krijg je tevens de kans om je fietsmaatje mee te nemen. Jullie starten beiden gratis!

De kalender voor 2018 is bijna compleet. Er is nog één marathon welke wacht op goedkeuring ten aanzien van de af te geven vergunningen.

De Sebamed MTB Series zal België, Duitsland en Oostenrijk aandoen in 2018. Schrijf je alvast in en betaal je deelname! Pas dan maak je kans op een prijs in de loterij en je ontvangt bij de start van je eerste marathon uit de Series, welke je daadwerkelijk rijdt, een welkomstasje met diverse gadgets en informatie.

Op Sinterklaasdag werd een Sebamedpakket verloot. Zo kun je zelf ervaren waarom wij juist dit merk als naamgever waarderen. Het heeft een productlijn die gewoon thuishoort in de toilettas van een actieve MTB’er.

Volg de komende weken onze voorstellingen van de marathons en merken welke verbonden zijn aan de Sebamed MTB Series en maak via Offroadbiking kans op één van de vele prijzen!

Eline Linssen