Marianne Vos dit veldritseizoen niet in het veld te zien

Marianne Vos dit veldritseizoen niet in het veld te zien

Marianne Vos is nog steeds herstellende van een blessure. De 28e jarige meid heeft voor zichzelf uitgemaakt om dit jaar niet op te treden in het veld maar terug zichzelf voor te bereiden op de weg. Op dit ogenblik werkt zij een trainingskamp af in Zuid-Afrika. Ze is naar daar afgereisd zonder enige verwachting. Maar hij de eerste trainingsritten beviel het haar beter dan ze zelf had kunnen of willen dromen. Ze kon al vrij vlug doen wat ze zelf wou op haar fiets. Dit kunnen we aflezen op de website van Rabo-Liv.

Dus dat geef Marianne al heel wat zelfvertrouwen om zich zeker goed te kunnen voorbereiden op haar nieuwe wegseizoen. Ze zal de volgende weken dan ook keihard verder werken om haar basisconditie nog wat aan te scherpen en er zeker te staan op belangrijke wegwedstrijden.

Ze wil ook vooral naar de Olympische Spelen toewerken. Ze wil haar titel op de weg verdedigen en eveneens behouden. We wensen het haar vooral heel hard toe. Zij is één van de meeste vervolmaakte dames in het wielrennen gebeuren algemeen. Een voorbeeld voor de jongeren.

Bron : RAbo-Liv CH