Martin Fanger wint 3Nationscup in Solingen

Martin Fanger wint 3Nationscup in Solingen

Het seizoen is goed begonnen voor het KTM Bikevision MTB team. Martin Fanger heeft de 3Nationscup in Solingen gewonnen. De Zwitser versloeg de Duitser Markus Scholte Lunzum en de Nederlander Tim van Dijk(Stappenbelt).

Martin Fanger gaf na afloop een reactie. Uiteraard was hij heel tevreden.’ Ik voelde me eerst goed. Want ik heb het vertrouwen van mijn mecanicien, mijn team en de mensen rondom mij. Ik heb de laatste maand hard getraind. Ik ben gelukkig dat ik deze race kan winnen. De race was geweldig. In de eerste drie ronden waren drie renners voorop. Het was dringen om als de eerste de afdaling in te gaan. Halfkoers plaatste ik mijn eerste aanval en kreeg Markus Schulte Lunzum mee. In de laatste ronde demarreerde ik opnieuw en ik was weg. Of ik nu ook in Beringen kan winnen? Ik probeerde zeker te winnen. Maar kom maar naar Beringen om dat te zien’, lacht de winnaar.

Bron en foto’s : Dirk Berden(KTM Bikevision team)