Mooie resultaten voor Vanomobil Cycling Team

Mooie resultaten voor Vanomobil Cycling Team

Het openingsweekeinde voor de moutainbikers werd op gang getrokken in Rotem. Meteen prijs voor de rijders/rijdsters van het Vanomobil Cycling Team. Direct drie maal op het podium dan kan je wel stellen dat ze goed gestart zijn.

Dat de renners/rensters van het Vanomobil Cycling Team er zin in hadden was meteen duidelijk. Yoni Brouckmans werd knap derde bij de masters. Ook Niels Heusdens had er zin in. Hij ging snel van start en nestelde zich op de eerste plaats bij de elites Heren. Sander Elen volgde goed mee en pakte zo de tweede plaats in dezelfde categorie.

Ze waren allemaal gemotiveerd om in Rotem aan de start te staan. Het was onmogelijk om alle namen van de renners/rensters door te geven want dan zou het wel eens kunnen dat we er een paar over het hoofd gezien hebben. Dat willen we vermijden. Maar we kunnen wel meegeven dat de renners/rensters van de eerste tot de laatste of van de kleinste tot de grootste hun beste beentjes hebben voor gezet en kunnen genieten hebben van de eerste openingswedstrijd van het nieuwe mountainbike seizoen.

Volgende week staan de renners/rensters van Vanomobil Cycling Team aan de start in Dessel. We wensen dan via deze weg ook iedereen het beste toe. Geniet van elke wedstrijd en weet dat de ploeg fier is op elke renner/renster die deelneemt aan de wedstrijd.

Bron : Vanomobil Cycling Team

Foto’s : Vanomobil Cycling Team