Mountainbike Melen

Mountainbike Melen

MTB Vanomobilcycling is sterk aan het seizoen begonnen. Ze wisten in Melen maar liefst drie podiumplaatsen in de wacht te slepen.

Het heeft lang geduurd eer het licht op groen werd gezet om terug naar de wedstrijd te mogen gaan. Het afgelopen weekeinde (namelijk op 16 augustus 2020) kreeg het bestuur de melding dat ze de motorhome terug mochten klaar maken voor een leuk weekend mountainbiken.

Om er een fijn weekeinde van te maken trok de caravaan op zaterdag, 15 augustus 2020 al richting de Ardennen om daar als eerst met de hele bende een uitstap te maken naar de Grotten van Han.

Daarna was het alles in het werk stellen om samen met de renners een goede voorbereiding af te werken naar de wedstrijd van zondag namelijk de Cup 5.

Iedereen had er zo naar uitgekeken. De wedstrijdsfeer opnieuw te mogen beleven dat is waar onze rijders naar uitkeken. Met maar liefst 9 teamgenoten mochten ze de wedstrijd in Melen betwisten.

  Jason De Graeve 1 ste belofte  en zijn broer  Brian  De Graeve 2 de belofte en              Jef Bertels 2 de Elite na kettingprobleem heel sterk terug gekomen 1 ronde te weinig denk ik .

De andere renners deden goed mee maar kwamen niet in de top drie. Ze hebben wel enorm genoten van de wedstrijd aldaar en kijken vol verwachting uit naar de volgende wedstrijd.

Allemaal dik in orde met hun gepersonaliseerd mondmasker op. Wees maar zeker dat organisatoren er alles aan gedaan hebben om het vlot te laten verlopen. Ook de toeschouwers lieten het niet aan hun hart komen om naar de wedstrijd te gaan met mondmasker. Zo komt het iedereen ten goede en kunnen we opnieuw genieten van topsport.