Mountainbikewereld verliest René Koppen

Mountainbikewereld verliest René Koppen

De mountainbikewereld rouwt en verliest een man met een groot hart voor deze sport. René Koppen is overleden. De Houthalenaar was jarenlang samen met zijn vrouw Lydia commissaris of afgevaardigde voor Cycling Vlaanderen en Belgian Cycling voor de mountainbike.

René was erg geliefd in mountainbikemiddens. Hij was streng maar rechtvaardig. Niemand wist meer van reglementen af dan hij. Hij beheerste zijn job tot en met. In het dagelijkse leven was hij tot voor enkele jaren postbode en ook daar was hij graag gezien.

Zelf toen de slepende ziekte hem niet meer toeliet om als commissaris te werken, ging hij samen met Lydia nog naar de wedstrijden. Hij straalde nog altijd het optimisme uit dat zo kenmerkend voor hem was.

De uitvaartdienst vindt in intieme kring plaats. Je kan de urne van René gaan begroeten op dinsdag 3 oktober van 19.30 tot 19 uur in het funerarium Witters en Baers, Herebaan-West 11, 3530 Houthalen-Helchteren. We bieden de hele familie en in het bijzonder Lydia, dochter Davina en schoonzoon Rocky onze oprechte deelneming aan.

Foto: Witters en Baers