MTB Dessel zorgde voor 3 podiumplaatsen voor de rijders/rijdsters van MTB Vanomobil Cycling Team

MTB Dessel zorgde voor 3 podiumplaatsen voor de rijders/rijdsters van MTB Vanomobil Cycling Team

 Alweer konden de rijders/rijdsters van Vanomobil Cycling Team hun in de kijker rijder. Dit keer waren zij te gast in Dessel waar ze een heel mooi parcours onder de wielen geschoven kregen. Een mooie drop …. Dus kortom een zeer mooi parcours.

Het weer bepaalde de wedstrijd. Op het zeer snelle parcours speelde de wind een grote factor in de indeling van de wedstrijd. Of dat nog niet voldoende was kregen de renners/rensters ook nog een regenbui over zich heen waardoor zij moesten rekening houden om hun lichaam warm te houden.

 Het was geen secure om dit te doen want het was direct een verschil in temperatuur. Voor de start nog een waterzonnetje maar eens de start gegeven was was het regen en wind die alles liet omslagen.

Doch de renners/rensters van Vanomobil Cycling Team wisten zich door het gure weer heen te fietsen. Inge Roggeman die na een lange revalidatie wegens ziekte terugkeerde naar het peleton liet onmiddellijk zien dat zij er zin in had. Ze kon haar mooi naar de tweede plaats bij de dames fietsen. Haar concurrenten zijn gewaarschuwd voor de volgende wedstrijden. Ze gaat een rol van betekenis kunnen spelen.

Peter Wuyts heel sterk hard voor moeten vechten en een knappe 1 ste plaats masters ,

Sander Elen ook weer op het hoogste schavotje elite heren .

Ibe Delbaere net naast podium met een 4 de plaats.

 2 renners terug in de running na ziekte en valpartij door aanrijden van auto , Thomas en Jef Beyens .

Al de andere renners hun ook voor 100% ingezet.

Ondanks voor velen onder hun  met examenstress