MTB Mons

MTB Mons

De renners/rensters van MTB Vanomobilcycling maakten de verplaatsing naar Mons om daar deel te nemen aan een zeer zware wedstrijd. Doch konden ze naar huis komen met een podiumplaats voor Ilken Seynave

 Zaterdagavond vonden ze elkaar om een gezellige drink te organiseren voor de twee kampioenen die ze vorige week hebben kunnen binnenhalen. Daarna was het focus op de wedstrijd van zondag in Mons.

Het werd een zware wedstrijd. Het was een prettig maar vettig parcours. Ilken Seynave deed haar uiterste best bij de meisjes aspiranten maar kwam niet verder dan een derde plaats. Zij was de enige die een podiumplaats kon bemachtigen. De anderen deden hun best maar verder dan een dichte ereplaats kwamen ze niet. Alle renners hadden het top gedaan en vonden het een mooi maar zeer zwaar parcours. Mede door de regenval was het zo intensief maar ze waren na het overschrijden van de finish well done.

Het wasmachine ’s avonds mocht het werk doen om de kleren weer terug kraaknet te krijgen.

Sommigen renners zullen volgende week de verplaatsing doen naar Roc D’Ardenne. Anderen verkiezen ervoor om er eens een weekje rust tussen te zetten. Dat kan zeker geen kwaad.