Na hartproblemen bouwt Kim Saenen weer op

Na hartproblemen bouwt Kim Saenen weer op

Gezondheidsproblemen hebben Kim een tijd lang achtervolgt maar nu bouwt ze terug op …..

Kim Saenen woonachtig in Diest heeft het de afgelopen maanden niet gemakkelijk gehad. Zij kampte namelijk met onregelmatige hartslag en werd gedwongen een bezoekje te maken aan het ziekenhuis om te weten wat er met haar aan de hand was. Maar momenteel is ze terug op goede weg. Ze is volop aan het opbouwen om er in het najaar nog een goed einde aan te breien.

Tijdens de Hagelandse Chrono moest Kim noodgedwongen de wedstrijd staken ook al was ze goed op weg om deze wedstrijd op haar naam te schrijven. Haar hart maakte raren sporngen en haar hartslag was een uurlang vrij hoog. Dat maakte haar bang en hierdoor besloot de rijdester van Bike Mechanic BMC om de westrijd te staken.

Tijdens de controle in het ziekenhuis hebben ze een zenuwbaantje dichtgebrand en heeft zij een week met een kastje moeten lopen om alles wat betreffende het hart te registreren.

Nu heeft zij het licht op groen gekregen en kan zij volop aan haar comeback werken en nog heel wat mooie overwinningen laten noteren in het najaar.

Wij wensen haar alvast heel veel succes toe.