‘Novatec staat voor prijs/kwaliteit en innovaties’

‘Novatec staat voor prijs/kwaliteit en innovaties’

 

Novatec staat voor een goede prijs/kwaliteitverhouding en voor nieuwe innovaties. Tijd voor een interview met de nieuwe importeur voor de België en Luxemburg.

Waarom die keuze voor Novatec?

Uit eigen ervaring weten we dat Novatec een ontzettend goede prijs / kwaliteit verhouding heeft gecombineerd met nieuwe innovaties zoals het 4 in 1 systeem ( een type naaf voor QR en 12 en 15 mm Assen ) en het anti bite guard systeem wat invreten van cassette tot een minimum beperkt.

Detailbeeld novatec naven

En hoe wil je dat nu praktisch gaan doen?

Allereerst is het zaak dat de mensen kennis maken met de producten van Novatec en dat uit zich dat wij op zoek gaan naar fietsherstellers die Novatec gaan verkopen. Uiteraard zullen wij zelf ook zoveel mogelijk ons gezicht laten zien bij evenementen waar mogelijk. Dus zowel op fietsbeurzen als bijvb op wedstrijden?

En mogelijk ook advertenties op gespecialiseerde websites?

Dat is wel de bedoeling, Vellofolies zal moeilijk worden aangezien de beurs volledig bezet is voor 2016. Maar we proberen nog wel wedstrijden te bezoeken als Novatec distributeur.

Wij zijn volop bezig om een frisse strategie te bedenken om zo de producten in het oog te laten springen, uiteraard is adverteren er daar een van. Op dit moment zijn we hard bezig aan een website waar we de producten kunnen laten zien en waar de technische specificaties uitgebreid te vinden zijn.

Je wil dus jouw producten op een originele manier in de kijker stellen. Origineler dan de collega’s. Een fietsfanaat is meestal goed geïnformeerd. Een fietshersteller ook. Maar hoe overtuig je dan de consument die bijvb via de website kennis maakt met Novatec?

Novatec velgen

 

Wij gaan ervan uit dat de fiets fanaat zijn “onderzoek” al heeft gedaan op het internet en die zal meer hebben aan de technische specificaties dan de beginnende fietser, door deze groepen naar eer en geweten te begeleiden in de keus weten we zeker dat ze het beste product voor een goede prijs krijgen. Onze servicegraad ligt hoger dan gemiddeld en stopt niet bij de verkoop. Onze medewerkers beantwoorden eventuele vragen ook binnen 24 uur zodat de klant niet te lang op een antwoord hoeft te wachten

 

Novatec casettte

Novatec heeft jarenlang ervaring opgedaan in de diverse takken van fietssport van BMX tot Downhill en van cyclocross tot wielrennen. Alle producten worden tot de max getest door geselecteerde profsporters die hun feedback geven over nieuw uit te brengen producten. De consument profiteert uiteindelijk van deze werkwijze zodat wij kunnen garanderen dat onze producten aan de hoogste kwaliteits eisen voldoen

 

Novatec logo

Meer info op www.novatecusa.net en caelosports@gmail.com