Oefenwedstrijd voor de rijders van Vanomobil Cycling Team

Oefenwedstrijd voor de rijders van Vanomobil Cycling Team

Zoals voor velen onder ons kijken de clubs uit naar de wedstrijden. De nieuwsberichten die bij de clubs binnen komen zijn niet gunstig naar niet-professionele wedstrijden toe. Dus zijn heel wat clubs op zoek naar alternatieven om hun leden toch gemotiveerd te houden.

Zo ook de club Vanomobil Cycling Team. Zij zijn op zondag, 24 maart 2021 afgezakt naar Ravels om daar een wedstrijd te genereren. Zij organiseerde voor hun leden een oefenwedstrijd om zo de drang naar wedstrijden wat te stillen.

Ook Cycling Vlaanderen blijft niet bij de pakken zitten en organiseert via Swift diverse wedstrijden voor diverse categorieën om de honger van de rijders wat te stillen. Maar het liefst willen de renners/rensters zo vlug mogelijk terug aan die startlijn staan en in goede normen hun wedstrijden kunnen rijden.

Het was fijn te zien hoe de rijders/rijdsters van Vanomobil Cycling Team hun inzetten om er een mooie wedstrijd van te maken. Ze genoten met volle teugen van deze opzet en alles verliep coronaproof.

Prachtige resultaten  Jef Bertel. De beste tijd bij de dames was voor Liene in de categorie dames.

Voor het overige was het er een corona proof evenement van maken en iedereen plezier laten beleven aan deze opzet.

Op het einde van het evenement kon je alleen maar lachende gezichten zien. Tof initiatief.

Bron : Vanomobil Cycling Team

Foto’s : Vanomobil Cycling Team