Offroadbiking.eu bestaat vijf jaar

Offroadbiking.eu bestaat vijf jaar

 

Vandaag bestaat Offroadbiking.eu precies vijf jaar. Tijdens de eerste voorronde van het EK BMX in Zolder (dat dit weekend opnieuw plaatsvindt) besloten we om de website op te richten.

Vijf jaar lang hebben we met vallen en opstaan gebouwd aan een website zoals die nu is. Eén van de doelstellingen was om de offroadsporten te promoten en meer aandacht te schenken. Die doelstellingen zijn nog niet helemaal bereikt, maar daar wordt aan gewerkt.

Stilstaan is achteruit gaan. Daarom streven we altijd verder naar vernieuwingen, nieuwe uitdagingen, een professioneler profiel…

Zo zal binnenkort de toegang voor de mobiele bezoekers via smartphone en tablet verbeterd en aangepast worden.

Offroadbiking.eu wil verder gaan dan de platgetreden paden. We zijn er nog lang niet, dat beseffen we maar al te goed. Er staan nieuwe projecten op stapel, maar die verklappen we nog niet. We willen anderen niet op gedachten brengen. J

We zijn erg blij met de waardering die we krijgen. Blijf uw opmerkingen, suggesties, nieuws, vragen,… sturen naar redactie@offroadbiking.eu of naar één van onze medewerkers die u bovenaan onze website vindt. Want uw mening vinden we erg belangrijk.

Ook de sponsors en de partners die Offroadbiking.eu de nodige financiële input geven, willen we hartelijk danken. Zonder hen was dit allemaal niet mogelijk geweest.

In al die jaren hebben verschillende medewerkers meegewerkt aan wat Offroadbiking.eu nu is. Daar zijn we hen erg dankbaar voor. Sommigen verkozen andere wegen in te slaan en we wensen hen veel succes daarmee. Nog anderen vonden onze naam zo leuk dat ze hem bijna helemaal kopieerden en een nieuwe website begonnen. Maar laat ons nu even onbescheiden zijn: het orgineel is nog altijd beter dan de kopie. En we zijn goed bezig, al zeggen anderen misschien van niet!

Bedankt voor het vertrouwen en blijf Offroadbiking.eu volgen.

Where the streets have no name!

Het Offroadbiking.eu team