Overwinning voor Vince Van den Eynde in Antwerpen

Overwinning voor Vince Van den Eynde in Antwerpen

Vince Van den Eynde heeft een prachtige wedstrijd gereden in Antwerpen. Hij kwam solo over de meet en liet Niels Vandeputte en Mees Hendrickx ver achter zich.

We kregen een rustige wedstrijd daar in Antwerpen. De jongens moesten vijf ronden afwerken. Het was een beetje aftasten wie vandaag de beste benen had. Er werd een kopgroep gevormd met de mogelijke winnaars erin. Het waren vooral Mees Hendrickx, Vince Van Den Eynde, Arno Van Den Broeck, Bart Arts en Niels Vandeputte die konden wegrijden van hun mede – concurrenten. Er was een goede samenwerking in deze kopgroep tot Mees Hendrickx aan de kop kwam en even goed doortrok. Toen zag je al dat er jongens op hun tandvlees zaten. Vince Van Den Eynde gaf op dat ogenblik een zeer goede indruk en ging zelf even aan de kop doortrekken. Daardoor viel de kopgroep mondjes maat uit elkaar. Mees Hendrick en Vince Van Den Eynde vonden elkaar en in de achtervolging probeerde Niels Vandeputte om nog terug te komen. Hij vond de aansluiting en toen kon de wedstrijd open gebroken worden. Maar ze waren aan elkaar gewaagd. Toch had Vince in de laatste ronde nog wel wat meer in de benen dan zijn tegenstanders en hij versnelde nog een keer. De anderen hadden geen weerwerk en moesten gaan strijden voor de tweede en de derde plaats. Niels Vandeputte die de moeite had om terug te keren was nog goed in vorm en wist ook nog Mees Hendrickx los te fietsen.

In het klassement behoudt de Nederlander Tomas Kopecky de leiding en de tweede in het klassement is Vince Van den Eynde.

 

Uitslag

  1. Vince Van Den Eynde
  2. Niels Vandeputte
  3. Mees Hendrikx
  4. Lloyd Sprangers
  5. Witse Meeussen
  6. Bart Artz
  7. Arno Van Den Broeck
  8. Bart Hazenkamp
  9. Perry Frijters
  10. Luke Vreburg

Bron : CH