Persvoorstelling Crupi Belgium

Persvoorstelling Crupi Belgium

Op zaterdag, 30 januari 2016 werd in het Cultureel Centrum Groene Meeuwen in Zedelgem het nieuwe team rond Nico Willem voorgesteld. De voorstelling werd opgestart met een verwelkoming van gastspeaker Geert Maes.

IMG_0042

Hij nam de hele presentatie voor zijn rekening. Eerst werd er terug gekeken naar het voorgaande jaar. Nico Willem kwam even een woordje uitleg geven hoe hij er tegenaan gekeken heeft. Hij keek naar het afgelopen seizoen terug met een goed gevoel. De rijders hadden het beste van zichzelf gegeven en hadden mooie resultaten bij elkaar gefietst. Velen van hen hebben ook mogen deelnemen aan het Wereldkampioenschap in Zolder. Dit evenement was één van de hoogtepunten in het voorbije jaar.

Daarna ging Nico Willem verder met zijn nieuwe structuur voor het seizoen 2016 uit te leggen. Het team zal geleid worden door de volgende mensen :

Voorzitter + Teammanager : Nico Willem

Ondervoorzitter + materiaalverantwoordelijke : Philip De Schepper

Penningmeester : Maritza Dewilde

Secrateris : Wendy Geens.

Verder is de structuur binnen het team ook wel wat gewijzigd. In 2016 gaat Crupi Belgium er als volgt uitzien :

Crupi Belgium Project (club) met de rijders Meerts erin.

IMG_0071

Daarnaast hebben we Crupi Belgium (Team) :

Jukka Forrest

IMG_0088

Amber Willem

IMG_0091

Jarno Forrest

IMG_0096

Viana Van Hees

IMG_0100

Nico Willem

IMG_0104

Als laatste onderdeel van de groep zal het Crupi Belgium Project fungeren met de twee jongsten van de groep erin. Zij zullen helaas niet met de clubtrui mogen rijden omdat zij de leeftijd van twaalf nog niet bereikt hebben maar desalniettemin zijn zij zo fier om deel te mogen uitmaken van deze groep.

IMG_0084

Ferre Fleerackers

Kjelle De Schepper

Na de officiële voorstelling van de teamrijders en de clubrijders, richtte Nico en Geert een dankwoord naar hun sponsors. Zonder hun hulp zou hun financieel plaatje niet kunnen kloppen. Zonder hen zouden zo ook niet zoveel leden kunnen aantrekken in hun project.

IMG_0031

De clubtrui voor dit team/club werd ontworpen door Jarno Forrest. De anderen teamleden waren er tevreden over. Het hele project heeft een Peter meegekregen : Peter Bollansee. Hij zal het team/club met raad en daad bijstaan daar waar nodig blijkt te zijn.

IMG_0143

Maar het waren niet alleen de gastspeaker Geert en Nico die wat verrassingen in petto hadden. Ook de teamleden/clubleden wilden op hun manier een dank je wel meegeven aan Nico Willem. Nico had zich er niet aan verwacht en kwam niet uit zijn woorden bij het in ontvangst nemen van zijn aandenken. Het deed hem zoveel deugd dat er blijk van waardering kwam vanuit de groep.

IMG_0107

Met heel de groep willen zij in het nieuwe seizoen 2016 schitteren en mooie dingen neerzetten. De motivatie en het talent is in deze groep aanwezig. Er hangt een gezellige groepsfeer. Dus zullen zij zeker van hen laten horen in het nieuwe seizoen 2016. Alvast heel veel succes toegewenst op de Nationale en Internationale wedstrijden.

IMG_0121

Verslag : Nancy Aerts

Photo’s : Nancy Aerts