Pissei stapt met Iwan Gevers in het dames veldrijden

Pissei stapt met Iwan Gevers in het dames veldrijden

WIELERKLEDINGFABRIKANT PISSEI STAPT IN HET VELDRIJDEN MET KLEURRIJKE OUTFIT

Doordat één van de hoofdsponsors BNS Technics werd overgenomen, moest het team van Iwan Gevers op zoek naar een nieuwe partner.

Vanaf 1 januari 2022 gaat het dames UCI team door het leven onder naam Pissei – Groep T.O.M. .Pissei is een Italiaanse fabrikant van wielerkleding die alles lokaal en met de hand produceert. Ze waren al kledijpartner van het team en hebben, toen de mogelijkheid zich voordeed, onmiddellijk besloten om naamsponsor te worden. “Allereerst gelooft Pissei in gendergelijkheid”, vertelde Sales Manager Enrico Pucci. “Daarnaast is cyclocross een geweldige en snelgroeiende discipline die in heel Europa aanslaat en een groot aantal mensen aanspreekt.

Vrouwen verdienen dan ook dezelfde interesse en investeringen als mannen.”“Daarom hebben we samen met Davy Daniëls, eigenaar van onze Belgische verdeler Vincere Insieme 2.0, besloten om dit nieuwe partnerschap te ondertekenen en Pissei – Groep T.O.M. Cycling Team te worden. Op deze manier kunnen de rensters ook goede testers van onze producten zijn.”Ook bij de andere naampartner Groep T.O.M. blijft het enthousiasme groot. “We zijn blij dat we als vaste partner van het team onze naam, voorheen Kleur Op Maat en nu Groep T.O.M., kunnen blijven verankeren in deze sport en mee de stap hebben kunnen zetten naar het UCI Team”, aldus zaakvoerder Tom Peeters.Ambities Sinds dit seizoen trekt het team terug de kaart van de jeugd.

“Met de 18-jarige Femke Gort hebben we een talent gevonden”, laat teammanager Iwan Gevers optekenen. “Bewijs daarvan is haar selectie voor het EK U23 en enkele overwinningen in regionale crossen. We zijn ervan overtuigd dat Femke nog veel progressie kan maken en steunen haar daar volledig in.”De grootste stap dit seizoen komt echter van Fauve Bastiaenssen. “In haar tweede seizoen als veldrijdster behaalde ze een knappe vierde plaats in Essen. Ook haar selecties voor enkele wereldbekerwedstrijden bewijzen welke progressie ze gemaakt heeft.”Met onder meer de nationale kampioenschappen in het vooruitzicht hoopt het team een goede start te kunnen maken als Pissei – Groep T.O.M. .

Bron : Persbericht Groep TOM

Foto : Persbericht Groep TOM