Presentatie jubileumboek Crocodile Trophy op BeMC

Presentatie jubileumboek Crocodile Trophy op BeMC

LA ROCHE-EN-ARDENNE – De Crocodile Trophy in de Australische outback vindt dit jaar voor de 25ste keer plaats. Ter gelegenheid van 25 jaar Crocodile Trophy komt een bijzonder jubileumboek uit, dat je met alle zintuigen kunt beleven. De ‘Croc organisatoren’ Gerhard Schönbacher en Regina Stanger nemen aan de vooravond van de Belgian Mountainbike Challenge (BeMC), woensdagavond 8 mei, in La Roche-en-Ardenne een dummy van het jubileumboek symbolisch in ontvangst. Het boek over 25 jaar Crocodile Trophy komt vlak voor Kerstmis 2019 uit en is vanaf 9 mei met korting als pre-order te bestellen.

De Crocodile Trophy is de bekendste meerdaagse wedstrijd voor mountainbikers, in het ruige terrein van de outback aan de noordzijde van Australië. De eerste Crocodile Trophy vond in 1995 plaats. Dat betekent dat dit jaar, in oktober 2019, de 25ste editie wordt gehouden.

De deelnemers en volgers beleven de Crocodile Trophy met al hun zintuigen. Ze zien, horen, ruiken, proeven en voelen de wedstrijd. Dat komt terug in het bijzondere jubileumboek. Een boek dat je ook met alle zintuigen kunt beleven. Je leest de verhalen, je kijkt en hoort de filmpjes die met een mobiele device kunnen worden geüpload, je ruikt de outback door geurstrips in het boek, je voelt de wildernis door sommige pagina’s het ruwe karakter te geven en je proeft de smaak van Australië door smaakstrips die in het boek zijn opgenomen.

Het jubileumboek bestaat onder meer uit opmerkelijke feiten, verhalen en gebeurtenissen, verhalen van deelnemers, interviews, de winnaars maar ook de nummer laatst, de uitslagen van alle edities – alle deelnemers vinden zichzelf terug in het boek -, herinneringen van de organisatoren, filmpjes, foto’s, informatie over krokodillen, enz. Ieder boek kan worden gepersonaliseerd door een kaft die om het boek komt. Op die kaft staat een persoonlijke foto op de voorkant en een persoonlijk verhaal op de achterzijde. Zo kan iedereen zijn/haar persoonlijk jubileumboek bestellen. Het is ook mogelijk om een gepersonaliseerd boek te bestellen voor iemand die de Crocodile Trophy (samen) wil gaan rijden. Dan wordt het een ‘gepersonaliseerd bucket list boek’.

Het boek 25 jaar Crocodile Trophy telt ruim 200 pagina’s en wordt gerealiseerd door Ambaum BrandMakers. Het rijk geïllustreerde boek is vanaf 9 mei met korting als pre-order te bestellen en kost € 49.95 exclusief verzendkosten. Bestellen kan via de website www.croctrophy.com en de Facebook pagina www.facebook.com/CrocodileTrophy.

Bron: PM

Foto: Annick Sigel