Project Tormans – Patrick Lefevere komt er

Project Tormans – Patrick Lefevere komt er

Dat de renners/rensters van Tormans in vorm zijn dat zal niemand kunnen ontkennen. Tijdens het Wereldkampioenschap in Amerika pakte zijn met Zoe Backstedt en Joran Wyseure de wereldtitel.

Tijdens de wedstrijd in Lille afgelopen weekeinde liet Jan Tormans verstaan dat de samenwerking met Patrick Lefevere er zeker zal komen.

Dat er bij Jan Tormans heel wat aandacht wordt besteed aan het familiegevoel, het samen zijn en het plezier hebben in datgene wat hij/zij aan het doen is staat als een paal boven water.

Hij ziet de samenwerking met Patrick Lefevere dan ook als een mooie zaak richting de toekomst van de renners/rensters. Hij bevestigde in Lille ook dat er een nieuw project zit aan te komen. Dat zal bestaan uit een Development team – een vrouwenteam – een crossteam en dan het Worldtour team. Zeker zal er ook aandacht besteed worden aan de jeugdwerking om zo nog meer talenten naar een hoger niveau te tillen.

Wie er waar komt te zitten is nog niet duidelijk. Maar alle kaarten zullen wel op tafel komen en daar zal dan zeker nog over gecommuniceerd worden.

Bron : Jan Tormans

Foto : Luc Wilms