PUR Natur High Protein voor sporters

PUR Natur High Protein voor sporters

De lekkere yoghurt (met en zonder fruit) en verse kaas van Pur Natur zijn nu ook verkrijgbaar met een hoger proteïnegehalte. Yoghurt en verse kaas zijn beide bronnen van hoogwaardige proteïnen die essentieel zijn in ieders eetpatroon, en lekker op elk moment van de dag.

Proteïnen voorzien je lichaam niet alleen van de nodige energie, maar ze werken ook bloeddrukverlagend, gaan overgewicht tegen en bevorderen spierherstelling. Met de high protein yoghurt en verse kaas van Pur Natur neem je bijna dubbel zoveel proteïnen op vergeleken met gewone yoghurt of verse kaas!

Vooral sporters, senioren, vegetariërs, kinderen, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en mensen met een bepaalde aandoening of wonden kunnen extra proteïnen goed gebruiken. Zij hebben er namelijk meer nodig dan een gemiddelde persoon. En de smaak? Die blijft uiteraard overheerlijk!

3 fruitsmaken

Naast de natuuryoghurt is er trouwens ook de high protein yoghurt & fruit, een heerlijk ingemengde yoghurt die verkrijgbaar is in maar liefst drie smaken. Voor de gezonde zoetebekken is er de mix van framboos en aronia of appelbes. Mag het een tikkeltje zuurder? Dan is de yoghurt met kruisbessen een aanrader. Deze smaak neigt naar het zoetzure. Ook nog in het smaakgamma: banaan.

Bron en foto’s: PM primetime communication