Seizoen is goed begonnen voor Telenet-Fidea Lions

Seizoen is goed begonnen voor Telenet-Fidea Lions

Afgelopen zondag werd in Geraardsbergen de eerste TV-cross van het seizoen gereden. En het was meteen een voltreffer voor de Telenet Fidea Lions!

Bij de beloften waren Yentl en Andreas van in de start aan de voet van de Muur van Geraardsbergen bij de pinken. Ze reden constant rond in de top-5 positie en Yentl streed lange tijd voor een podiumplek. In een gecontesteerde afdaling kwam Andreas ten val. Hij was zo op achtervolgen aangewezen maar spurtte toch nog naar de zesde plek. Yentl voerde een verbeten strijd met Niels Derveaux om de derde plek. Derveaux trok aan het langste eind, maar Yentl tekende met een vierde plek na een lastige zomerperiode meteen voor zijn beste resultaat in de beloftencategorie. Ellen Van Loy startte haar seizoen op haar verjaardag met een meer dan degelijke prestatie. Na een snelle start kon Ellen een 6de plek vasthouden. De 18-jarige Marthe Truyen eindigde als 21ste. Lars triomfeerde in de eerste afspraak van het nieuwe veldritseizoen. Op de legendarische Muur van Geraardsbergen hield hij Wout Van Aert af. Toon, Quinten, Jim en Corné maakten de collectieve topprestatie compleet met top tien plekken. Nicolas eindigde als 16de.

We kijken alvast uit naar de eerste Wereldbeker van het seizoen: aanstaande zondag bij de Trek Factory in Waterloo (USA)! De uitzending van de race bij de dames én de heren is trouwens voor Telenet-klanten gratis te volgen op het Play Time-kanaal (zender 11).

Doe mee en toon ons jouw #safecyclingmove
Veilig fietsen: daar maken wij al jaren werk van. Want elk ongeval is er een te veel. De impact van een ongeval is niet te onderschatten, hoe goed je ook verzekerd bent.
Dat we een beroep kunnen doen op de Telenet Fidea Lions en de Sven Nys Academy om de sensibilisering nog meer kracht bij te zetten, doet ons plezier.
Surf nu naar www.safecycling.be en ontdek hun #safecyclingmove
Jij hebt er vast ook eentje. Deel hem met iedereen en maak zo het verkeer een stukje veiliger. Want #safecycling begint bij elk van ons.P.S. De beste #safecyclingmove maakt kans op een VIP-ticket voor het Belgisch Kampioenschap in januari ’19. Meer informatie vind je op dezelfde blog.
Bron: PM