Sophie de Boer outstanding bij de vrouwen in Hoogerheide

Sophie de Boer outstanding bij de vrouwen in Hoogerheide

Bij de vrouwen was het Sophie de Boer die van start tot aankomst aan de leiding reed. Haar landgenote Thalita de Jong werd tweede voor Nikki Harris. De Française Mani werd vierde voor Sanne Cant. Die won dan weer de wereldbeker.  Na afloop was ze toch nog tevreden over haar wedstrijd. ‘Het was niet parcours vandaag. Dat zal volgende week wel het geval zijn. Ik maak me verder geen zorgen en leef naar het WK toe,’aldus Cant. Winnares Sophie de Boer was in haar nopjes over het parcours. ‘Het was zwaar, maar dit soort parcours ligt me. Of ik nu favoriet ben voor het WK? Niet direct. Want daar ligt het er snel bij en dat is niet zo mijn ding. Ik ga vooral de nodige rust nemen en dan zien we wel,’ aldus de Nederlandse.

Foto: Bart Knops