Telenet Fidea Lions doet veldritwereld bewegen

Telenet Fidea Lions doet veldritwereld bewegen

Toen Sven Nys de ploeg van Hans Van Kasteren overnam, had iedereen er goed oog in. Maar nu de Sven al een paar maanden aan het roer staat begint het toch al wat te rommelen binnen zijn team. Hij had wel van in het begin laten weten dat het niet zo zou blijven dan toen Hans het heft in handen had. Maar dat hij het roer zo ging opgooien had ook niemand verwacht.

Als renner was Sven hard voor zichzelf en dat brengt hij nu over aan zijn renners. Deze laatsten zijn daar natuurlijk niet zo happy mee. Volgens Sven rijden zijn jongens niet naar behoren en dat moet dringend verandering in komen….

De druk ligt vooral op de schouders van Tom Meeusen. De jonge man doet er alles aan om zo goed mogelijk te presteren, maar hij haalt het niveau niet om te kampen met Wout Van Aert en Mathieu Van der Poel. Toch probeert Tom  te doen wat van hem verwacht wordt,  maar hij ziet zichzelf meer als een commercieel figuur als dat van een veldrijder. Hij moet mensen aantrekken die voor de Telenet Fidea Lions supporteren, maar dat is niet het enige dat voor Sven telt. Hij wil en zal prestaties zien…..

Nu wordt de taak van Tom Meeusen wat verkleind en zullen de andere renners van het team het een beetje van hem moeten gaan overnemen. Maar of een Lars van der Haar of Quinten Hermans of Toon Aerts daar al klaar voor zijn, is natuurlijk een open vraag.

We kennen Sven als een doorzetter, dus de komende weken en maanden zullen we nog veel uit dat kamp gaan horen…. We volgen het voor jullie op…..

 

Publicatie : Nancy Aerts

Bron : Telenet Fidea Lions