Tom Meeusen wordt ploegmaat van Mathieu van der Poel bij Beobank-Corendon

Tom Meeusen wordt ploegmaat van Mathieu van der Poel bij Beobank-Corendon

De kogel is door de kerk. Tom Meeusen gaat naar Beobank-Corendon. De 28-jarige Essenaar tekende voor de start in de Sluitingsprijs Oostmalle een contract tot eind 2019. Hij wordt zo ploegmaat van Mathieu van der Poel en co. Dat meldt Beobank-Corendon in een persbericht op zondag. Het is wel nog niet zeker wanneer Meeusen precies voor de ploeg van van der Poel kan rijden, “maar dat is voor het team geen struikelblok”.

“Beobank-Corendon zocht iemand om het middenveld achter Mathieu van der Poel te versterken en Tom Meeusen is een renner die al enkele jaren hoog op het verlanglijstje stond. En nu bood zich de kans om hem eindelijk aan boord te halen”, aldus Beobank-Corendon in een persbericht.
“Door de aanhoudende situatie bij zijn huidige ploeg kwam alles de voorbije weken in een stroomversnelling terecht. Meeusen had niet het gevoel dat hij nog echt gewild was en dat gevoel heeft hij bij Beobank-Corendon wel. Daarom besloot Meeusen de knoop meteen door te hakken en zijn handtekening te zetten.”

“Of Meeusen vanaf 1 september 2017 of 1 januari 2018 de rangen van Beobank-Corendon zal versterken, is nog niet duidelijk. Maar dat is voor het team geen struikelblok. Beobank-Corendon is enorm verheugd dat deze talentvolle renner het team vervoegd en dat gevoel is wederzijds.”

Bron: PM