Trek Cup Waterloo – Illnau

Trek Cup Waterloo – Illnau

Tijdens het weekeinde van 22-23 september 2018 kwamen de Amerikaanse Elle Anderson, Esther Van Der Burg en Chloe Greenwood voor de eerste keer in actie.

Het relaas van de wedstrijd van Chloe Greenwood kon je al lezen in het verslag van Hoboken.

Elle Anderson reed op vrijdag, 21 september 2018  de Trek Cup in Waterloo en werd hier mooi 7e.

Op zondag, 23 september 2018 stond de eerste Wereldbekermanche op het programma ook in Amerika, Waterloo. Elle viel twee keer in het begin van de wedstrijd en verloor even haar motivatie. Ze vocht toch dapper terug en wist er nog een 21e plek uit te halen. Haar conditie is zeker in orde en ze kijkt al uit naar de volgende Wereldbeker.

Esther Van Der Burg en Lindy Van Anrooij reden een wedstrijd in het Zwitserse Illnau.

Aangezien er dit weekend geen grote crossen waren in België-Nederland, stonden hier serieus wat toppers aan de start. Lindy nam een goede start en reed sterk op een 5e plek. Door de warmte en geen goed gevoel zakte ze er jammer genoeg door en eindigde op, een voor haar teleurstellende, 16e plek. Voor Esther was het even afwachten, want ze was afgelopen weken niet helemaal fit. Haar start was niet heel goed en ook het opschuiven ging niet geweldig. Ze strandde op een 17e plek. Ze had stiekem gehoopt op meer.

Proficiat dames!

? 


? @edwinvermaas

Publicatie : Nancy Aerts