Vanomobil MTB Team organiseerde MTB wedstrijd in Hamme

Vanomobil MTB Team organiseerde MTB wedstrijd in Hamme

Tijdens het weekeinde van 20-21 mei 2023 stonden alle ogen gericht op de MTB wedstrijden in Hamme. Deze keer waren ze in handen van de Vanomobil MTB rijders/rijdsters.

Ze mochten terugkijken op een welgeslaagd event. Met maar liefst 650 deelnemers/deelneemsters mochten zij wel spreken van een geslaagde wedstrijd. Zowel de Kids als de Flanders Cup als de ATB cross werden georganiseerd rond de Mira brug in Hamme.

Eerst en vooral is het een dank je wel aan alle helpende handen die ervoor gezorgd hebben dat het een geslaagd monument werd. Ook de deelnemers/deelneemsters die ons een hart onder de riem staken na hun wedstrijd. Allemaal hadden ze ervan genoten.

Wanneer je zelf in de organisatie zit, heb je natuurlijk minder tijd om je te concentreren op de wedstrijden zelf. Alle geluk dat er zoveel supporters rondom het parcours waren die af en toe een stand van zaken kwamen doorgeven bij de organisatie.

De renners/rensters van Vanomobil MTB team zorden maar liefst voor acht podiumplaatsen. Zeker een proficiat waard.

Maar onze top was toch onze kleine kids wedstrijd  van 0 tot 6 jaar met 11 deelnemertjes waar mijn kleinzoon Vince  ook aan deelnam  en  3 de werd ; Just For Fun .

En fier dat die kindjes waren allemaal podium.

 S,avonds  nog een renners  en papa koers waar onzen Dylan Derveaux de kop nam en gewonnen heeft.

Teamvriensdchap  noemt dat . Top renners. Top ploeg . 

Bron : Vanomobil MTB Team

Foto’s : Vanomobil MTB Team