Vastgoedservice-Golden Palace wordt Crelan-Vastgoedservice

Vastgoedservice-Golden Palace wordt Crelan-Vastgoedservice

Vanaf  vandaag  zal  het team van Wout Van Aert en co als Crelan-Vastgoedservice door het leven gaan. De veldrijders bijten in Baal meteen de spits af.

Logo Crelan

Luc Versele, CEO Crelan: “Crelan is als sinds 2000 onafgebroken actief als sponsor in de wielersport, eerst op de weg en nadien in het veldrijden. Als coöperatieve bank vinden we een duurzame relatie belangrijk, met onze klanten maar ook in de projecten die we steunen. Vandaag voegen we met Crelan-Vastgoedservice een nieuw luik toe aan dit engagement. We zijn bijzonder tevreden dat we hoofdsponsor kunnen worden van deze jonge ploeg die op korte tijd volledig op het voorplan is getreden. De ploeg bulkt van het jonge talent, met Wout op kop. Het doet ons plezier dat we deze renners de kans kunnen bieden om zich verder te ontplooien.”

Logo Vastgoedservice
Teammanagers Geert Vanhoof en Timmy Simons: “Vooreerst danken we Golden Palace voor hun engagement gedurende de twee debuutjaren van ons team. Zonder hen stonden we niet waar we vandaag staan. Maar uiteraard verwelkomen we Crelan met zeer veel plezier. Het is een groot genoegen om te kunnen samenwerken met een bedrijf dat zich al anderhalf decennium als een trouwe partner in het wielrennen profileert. Dankzij Crelan kunnen we ons team de komende vier jaar verder uitbouwen.”

Bron: PM