Veldrit Vorselaar gaat normaal gezien door

Veldrit Vorselaar gaat normaal gezien door

Cyclocross in Vorselaar gaat voorlopig door! Deze staat gepland op 19 september 2020 voor het Antwerps Kampioenschap. De organisatie kreeg heel wat vragen omtrent hun organisatie vandaar dat zij deze boodschap de wereld insturen : Alles blijft met een groot vraagteken maar de cross gaat door onder strenge voorzorgsmaatregelen! deze zullen we meermaals meedelen op onze FB-pagina. we vragen uiteraard dan ook het gezond verstand van alle mensen die toch een kijkje komen nemen. Er zal geen muziek (DJ) aanwezig zijn, ook GEEN feesttent. dit om de mensen hoe erg het ook is NIET samen te brengen en zo de regels opgevolgd blijven! We geven de cross dit jaar enkel en alleen om onze renners en rensters hun cross plezier te laten beleven en het liefst van al zonder het grote publiek wat we uiteraard liever anders zien! mag je dan niet komen kijken naar jou favoriete renner? Uiteraard wel, maar we zullen ook meermaals er op benadrukken dat je na het kijken van jou favoriete renner terug huiswaarts keert en niet blijft rondhangen en zeker niet in groep!

Waar moeten we zeker op letten en wat is er verplicht!

* Zolang je rondloopt op het terrein, op het parcours of parking zijn ten alle tijde mondmaskers verplicht!

* Rechtstaand iets drinken en eten is NIET toegelaten! en hier zal u ook over aangesproken worden als dit wel zo is

* Samenkomen op de parkings en daar iets drinken of plezier maken is ook NIET toegelaten, tenten voor teams/renners mag enkel opgesteld worden voor hun renner de nodige opwarming te laten doen.

* We vragen erom dat elke deelnemer & begeleiders ervan om meteen na hun wedstrijd huiswaarts te keren na het inleveren van hun nummer alsook hun begeleiding.

* Let er op dat er niet meer dan 10 mensen gaan samentroepen op het parcours want dit is NIET toegelaten! tenzij de 1,5 word nageleefd!

* Start & aankomstzone is VERBODEN voor publiek

* Podiumzone is VERBODEN voor publiek

* Materiaalzone is VERBODEN voor publiek

* parcours en terreinen zijn ruim genoeg om zich verspreid over het parcours te gaan supporteren met mondmasker dan wel te verstaan.

* er gaat regelmatig gesensibiliseerd worden op het parcours door onze CREW en de organisatie zelf. Als we opmerken dat ons advies niet word opgevolgd dan zijn we ons verplicht de politie erbij te halen waar we die dag met gaan samenwerken.

* Bij het passeren van onze controleposten ben je verplicht van jou gegevens door te geven op een papier of met een QR-code in te loggen. Ook zal er verspreid over het parcours de kans zijn om regelmatig de handen te ontsmetten!

Het zijn heel wat maatregelen, er zullen er nog wel volgen in een apart bericht begin september maar beter dit dan geen cross voor onze renners en rensters! De toekomst van het veldrijden en deze mooie sport hangt er van af! dus AUB heb respect voor een ander en deze maatregelen en zo maken we er nog een mooie aangename cross dag van! Minder weergeven