Wout Alleman negende in Coppa Citta’ Di Albenga Italië

Wout Alleman negende in Coppa Citta’ Di Albenga Italië

Wout Alleman is zijn seizoen als prof marathonbiker goed begonnen met een negende plaats in de Coppa Citta’Di Albenga in Italië . Jordan Sarrou won voor GerhardKerschbaumer en Mirko Tabacchi.

‘Mijn start was niet zo goed,want er waren enkele valpartijen voor mij. Daarna bleef ik constant rond plaats 12-15 hangen. Ik had nog een hele goeie laatste ronde en kon zo nog enkele plaatsen goedmaken en uiteindelijk 9de eindigen. Ik ben wel heel tevreden en het is plezant om het seizoen zo te starten. Ik kijk al uit naar de eerste marathon wedstrijden,’aldus Alleman.

Uitslag:

1. SARROU Jordan FRA 1:19:57

2. KERSCHBAUMER Gerhard ITA1:19:58

3. TABACCHI Mirko ITA 1:20:22

4. ZANOTTI Juri ITA

5. RAGGL Gregor OOS

6. MARKT Karl OOS

7. AVONDETTO Simone ITA

8. STIRNEMANN Matthias ZWI

9. ALLEMAN Wout BEL

10. CATTANEO Johnny ITA

Foto: Wout Alleman