Wout v Aert het beest wint Bpost in Essen.

Wout v Aert het beest wint Bpost in Essen.

 

Kanonstart van Lars van der Haar en dat was zijn enige wapenfeit , lopen is aan onze kleine krachtpatser niet besteed en Lars heeft het over moeten laten aan het beest Wout v Aert , mijn god wat heeft die vent veel brute power en een stijl om zijn fiets zijn wil op te leggen. Toch hebben 2 man mij vandaag gelukkig heel erg goed verrast waarvan de ene mij bevestigd , Tom Meeusen die op een krachtige stylistische manier rijd vandaag en voor eigen volk goed presteerd en goede zaken doet voor het klassement.

Rob Peeters zijn gebaar op de streep is voor mij het gebaar van de dag , mooi om te zien dat hij zijn pa geeft wat ie wil zijn podium plek die meer waard is dan de rest van het seizoen ,Rob waar terdege rekening mee gehouden moet worden tijdens het BK , Kevin Pauwels die niet doet wat er van hem verwacht word en 4 de word na zijn stage en toch wel wat werk heeft maar meer dan waarschijnlijk morgen outstanding zal zijn.

Philipp Walsleben word 5 de door in de laatste paar ronden wat meer power ten toon te spreiden en langzaam maar zeker beter te worden ,
Gianni Vermeersch 6 , 7 Sven Vanthourenhout die onder de plak van de andere Sven uit is en voor eigen kans mag rijden , 8 en 9 de gebroeders Adams en als 10 de Tim Merlier.

Morgen de WB in Namen en dat word beslist een andere wedstrijd waar we de verwachting hebben dat Francis Mourey , Philipp walsleben en Lars van der Haar andere dingen doen en betere grip hebben op een wedstrijd waar niet veel gelopen hoeft te worden en waar het meer op klim talent en daal talent aankomt.

Jan v Dijk Offroadbiking.eu