Zeven renners van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice op stage naar Calpe

Zeven renners van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice op stage naar Calpe

Zeven renners van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice en ploegleiders Tom Vannoppen en Jurgen Verstrepen zijn maandag afgereisd naar het Spaanse Calpe. Tijdens een ploegstage bereiden ze zich daar voor op de drukke eindejaarsperiode en de kampioenschappen in januari voor te bereiden.

Profs Jens Adams en Michael Boros krijgen in Spanje het gezelschap van beloften Yannick Peeters, Jelle Schuermans, Sieben Wouters, Florian Vermeersch en Seppe Rombouts.

“De eerste twee dagen probeer ik nog wat rust te nemen, daarna willen we met intensieve trainingen een goede basis leggen voor het tweede deel van het seizoen”, vertelt Jens. “Ik moet nog iets beter worden en hoop dat ik een paar procentjes sterker kan terugkeren. Dan zal de stage wel geslaagd zijn.”

Na drie intensieve crossmaanden zal de ploegstage ook op mentaal vlak deugd doen. “Een beetje genieten van de zon en de batterijen opladen”, aldus Michael. Ook Yannick kijkt uit naar een pauze. “Het is goed om eens weg van alles en iedereen het hoofd leeg te maken. Daarna kunnen we volle focus het vervolg van het seizoen aanvatten.”

 

Bron : Pauwels Sauzen-Vastgoedservice

Publicatie : Nancy Aerts