Zondag eerste veldrit in Kessel

Zondag eerste veldrit in Kessel

ava

Zondag 1 september 2013 wordt het nieuwe veldritseizoen op gang getrokken. De veldrijders zijn er klaar voor.

Zondag zal het nieuwe veldritseizoen op gang gezet worden in Kessel. De organisatoren van deze wedstrijd staan in hun startblokken om de wedstrijd te laten gebeuren.

De primeur voor het nieuwe seizoen aldaar is dat er een nieuwe ploeg aan de start zal komen onder de naam van ‘De Luihoeve Cyclocrossteam’. Dit team is opgestart door Frans Hannes die uitbater is van de Luihoeve in Meerhout.

Dit team bestaat uit Sven Beelen – Geert Wellens (broer van Bart Wellens) en Jens Gys. De bedoeling van dit team is ervoor te zorgen dat de drie rijders zich op elke wedstrijd zich zullen tonen en vooral er volledig voor gaan.

De ambities van Jens zijn om op regelmatige wijze een top 10 te rijden. Jens was vijf jaar lang aangesloten bij een wegploeg maar zag in het veld meer zijn specialiteiten liggen. Vandaar dat hij de overstap maakte.

Sven Beelen is een goede vriend van Frank en wou dus heel graag uitkomen voor dit team. Hij is in zijn carriere al één keer provinciaal kampioen geweest en wil dus alles op alles zetten om er ook dit seizoen iets moois van te maken.

De nummer drie in het team is Geert Wellens. Geert staat steeds in het daglicht van zijn broer Bart. Vorig jaar had hij te kampen met een minder seizoen. Zijn rugproblemen speelden hem in verschillende wedstrijden parten waardoor hij niet voluit kon gaan. Voor Geert is de ambitie om er terug te staan en zeker heel wat top tien plaatsen te kunnen rijden.

We wensen het nieuwe team dan heel veel succes toe en hopen heel wat mooie resultaten van hen te kunnen noteren.